dimarts, 6 de desembre del 2011

El matí d'en Lucas


Ja hem trobat les dates idònies per a realitzar l’enregistrament, el pont de desembre!!!!. Ideal, nosaltres no tenim classe, ni hem d’anar a fer feina..., els dies de festa, es clar!!!, i els pares d’en Lucas estan per nosaltres, treballar així és un luxe i en som conscients.

Hem quedat a les 9 del matí del dia de la Constitució per començar a fer feina. A les 10 hores hem de ser a casa d’en Lucas, tal com hem quedat amb els pares. Com no podia ser d’una altre manera, el primer que fèiem és reunir-nos a un bar de carretera per esmorzar i concretar l’estratègia d’enregistrament: quin tall, no els coneixem!, Cóm seran?,  utilitzem guió o no? I moltes més preguntes i angoixes....

Hem de dir que na Marina i jo no els coneixem, ni la casa, ni res de res, tot és nou per a nosaltres dues i estem prou nervioses. El camí per anar a la casa és complicat i ens perdem, però a la fi trobem el correcte i arribem a l’hora prevista.

Res és com ens havíem imaginat, ens va obrir les portes de casa seva una família meravellosa i càlida que ens va acollir des del primer moment. L’enregistrament?..... Ho enregistràvem tot!, tot el què passava, tot el què deien. Així que ens vam trobar amb material i més material. I les hores van passar volant, fins a ser l’hora de dinar i marxar cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada