dimecres, 7 de desembre del 2011

Les tardes d'en Lucas

Arribem puntuals a la cita, de nou a casa d’en Lucas. En aquesta ocasió serem testimonis d’una sessió del mètode Padovan amb el terapeuta d’en Lucas, en Robert.

A en Robert ja el conec, ve cada matí a la piscina a fer teràpia amb una nena i sempre trobem un ratet per fer la xerrada, connecta de manera espectacular amb els infants. He vist el treball d’en Robert en altres infants i amb altres mètodes, com el ABA (anàlisis conductual aplicat) i els resultats són espectaculars.

La sessió dura una hora i és realment sorprenent. En Lucas no es queixa, però avui no està gaire col·laborador potser la culpa és la dutxa matinal que li hem fet fer que l’ha relaxat massa...

La veritat és que la nostra presència ha interromput el seu ritme normal, primer sentir la veu de na Pili al despertar...., si a ella la veu al cole..., després que la mare parlés tant de temps abans de donar-li l’esmorzar, la dutxa, voler que caminés, etc... Això romp el ritme a qualsevol!!!. Però és un valent i no s’ha queixat.

També hem tingut temps per fer la berenada i la tertúlia fora enregistraments i gaudir dels nostres nous amics. En Lucas estava pendent de tot però molt cansat així que ens hem acomiadat fins al proper dia, la pròxima visita és al cole de Can Raspalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada