divendres, 9 de desembre del 2011

Al cole d'en Lucas

Quedem a les 8:45 hores a l’entrada del cole amb na Pili, a aquesta hora ja hi comença a haver moviment d’alumnes arribant al centre. La idea és enregistrar una jornada escolar d’en Lucas amb la particularitat de que avui hi ha la fisioterapeuta al centre, n’Eva. Ens interessava més el caire de la fisioteràpia amb en Lucas que el treball de la logopèdia, tots dos són importants però les imatges del primer són més amables que las del segon. Ja vam vorer alguns exercicis de logopèdia amb en Robert i sabem que aquests són semblats i inclús més durs.

Notem que hi ha expectació a sobre la nostra presencia, i realment som nosaltres les que estem expectants i nervioses. Tenia molta curiositat per saber com era l’aula on treballava na Pili, qui eren les seves companyes, els seus nens, els materials de què disposaven, etc. L’aula és amplia i lluminosa, inclús té una terrassa privada i accés al pati, un luxe!.

Avui els nens estan més nerviosos que de costum, ja que hi ha dues persones estranyes a l’aula, és nota especialment al so de l’enregistrament....

N’Eva comença a fer feina amb en Lucas i ens va explicant el perquè dels moviments que fa a en Lucas, el seu estat, els riscos, etc. També ens ensenyen el biperestador de que disposen a l’aula i la seva importància per millorar la postura d’en Lucas, també tenen una hamaca per descansar i molta imaginació i enginy.

La veritat és que m’he sentit una privilegiada d’haver estat dins aquesta aula i d’haver tingut accés a tota aquesta informació d’una manera tan directa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada