dissabte, 7 de gener del 2012

Muntatge





Una bogeria!!, hi ha més de 3 hores i mitja d’enregistraments i tot és important i tot ho volem deixar...... Hi ha que tallar!! Però on??? Què deixem?? Què llevem?? Tindrà sentit?? Arribarà el missatge??...





Aquí és nota la nostra total falta de pràctica amb aquests temes, si els directors professionals fan varies tomes de la mateixa escena!!!! I nosaltres només tenim una única toma per escena..... obligatòriament hi ha contrasts de llum, so, escenari, etc.... I a més a més ens cal un ordinador més potent amb un programa més professional...., algú té un Mac???

Bé, pareix que tot són queixes però és que vols aconseguir el màxim resultat per la família que tant ens ha donat i veus que et manquen recursos.

Així que mans a la feina i a fer-ho el millor possible, visionats d’hores de cinta, talls, compten els mili-segons!!, recopilació de fotos de família, quina bso??.

Després de hores i més hores tenim el resultat, a nosaltres ens emociona tornar-lo a visionar després de tantes hores de muntatge. Emocionarà també a la família d’en Lucas??? Millor comprovar-ho, dit i fet!!. Demanem cita a C’an Lucas, ja li diem així a la llar familiar, i fèiem un pre-estreno del vídeo més que res perquè volen anar a la presentació a classe i no és just que no sàpiguen com ha quedat o si hi ha algun element que volen canviar, etc.

Èxit total, els agrada molt el resultat i fins i tot a en Lucas. Aquesta tarda ha estat molt més despert que els altres dies i s’ha sorprès molt d’escoltar a la tele la veu de la seva mare, el pare, la de na Pili, n’Eva, en Robert i tot això estan en braços de la mare.

Avui he tingut l’oportunitat de vorer riure en Lucas, més bé eren riallades. Si algun dubte teníem ell ens ha donat la resposta, li ha agradat i si li ha agradat tenim la millor recompensa possible. Quina satisfacció, ahh i què bona la berenada!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada