divendres, 27 de gener del 2012

Presentació



Avui de tarda és el gran dia, ens toca exposar el nostre treball. A la presentació venen en Lucas i els seus pares, també en Robert!!.

Passem molts nervis, és el darrer dia de classe i hi ha 6 grups per exposar no ho havíem programat així però ja sabem que a darrera hora sempre hi ha canvis, ens angoixem perquè a les 18:15 venen i som conscients de l’esforç que això els resulta i no volem fer-los perdre el temps. Al final tot marxa com s’havia programat i veiem tots plegats el documental.

El nostre treball és molt diferent al de la resta de grups de classe i no sabem si els agradarà. Nosaltres hem aparcat definitivament tota la teoria, que trobem als llibres i a Internet, i ens hem centrat amb el dia a dia d’una família real, amb les seves dificultats, problemes, preocupacions, angoixes i també satisfaccions.

M’agradaria dir que els treballs de la resta de grups han estat excel·lents i que aquestes jornades han estat especials, tanta feina, esforç té la seva recompensa amb resultats extraordinaris i molt professionals.

Al final del visionat del documental, la família i en Roberto han contestat a tots els dubtes i preguntes que s’han formulat els companys durant la presentació del cas, ells les han contestades totes i han estat molt satisfets de haver pogut entrar dins una classe de futurs professionals de l’educació. També en Lucas ha tingut l’oportunitat d’assistir a una classe de la Universitat, qui li hagués dit!!!.

Per si algú té curiositat per conèixer en Lucas i la gent del seu voltant aquí us deixo l’enllaç del vídeo... al portal Veoh i també el mateix vídeo al portal de you tube. Tot i que tenim els permisos pertinents no l'hem classificat, de manera que haureu de conèixer l'enllaç per visualitzar-lo.








Nota: hem enganxat el vídeo a el portal Veoh, potser us demani que instal·leu el programa Veoh Tv, si ho feis podreu gaudir de tots els vídeos d’aquest portal. També ofereix l'oportunitat de descarregar-vos el vídeo de manera legal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada